top of page

Rob Rubin Group

Public·319 members

Чому правильне спортивне взуття — це не примха, а необхідність

Я граю в баскетбол уже понад десять років. І якщо спочатку мені було байдуже, в чому грати — аби був м'яч і компанія, — то з досвідом приходить розуміння: екіпірування справді впливає на гру. Особливо взуття. Саме тому я хочу поділитися своїми думками про те, чому вибір правильних кросівок — це перший крок до задоволення від тренування і збереження здоров’я.

Коли ти стрибаєш, змінюєш напрямок руху, падаєш і знову підіймаєшся — навантаження на ноги колосальне. І звичайне повсякденне взуття з цим не справляється. Воно не амортизує, не тримає стопу, не захищає суглоби. Саме тут і стає в пригоді спеціалізоване взуття. Моє відкриття — баскетбольні кросівки Adidas https://www.adidas.ua/vzuttya/krosivki/basketbol У них поєднується жорсткість підошви, що потрібна для стабільності, і амортизація, яка рятує коліна після кожного стрибка. І, звісно, вони мають чудову фіксацію гомілкостопу, що важливо, якщо не хочеш травмуватись на першому ж ривку.

А ще мене приємно здивувало, що сучасні моделі виглядають дійсно стильно. У них не соромно вийти з залу й одразу піти в місто — дизайн зроблений зі смаком. Тож зараз я не просто обираю кросівки для спорту — я інвестую у своє здоров’я, комфорт і впевненість у кожному русі.

Для тих, хто лише починає або вагається — раджу не економити на взутті. Це та база, з якої варто починати будь-які тренування.

ree

2 Views

Subscribe Form

Thanks for submitting!

• Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2021 by Rob Rubin. Proudly created with Wix.com

bottom of page